Localizare

Localizare Top Class Residence

Localizat la aproximativ 300 de metri distanță de stația de metrou Berceni și la aproximativ 1 km de stația Dimitrie Leonida, Top Class Residence vă oferă acces rapid și facil către mijloacele de transport în comun, facilitând călătoriile către orice destinație din oraș.

Situat într-o zonă extrem de accesibilă, ansamblul nostru beneficiază de o rețea excelentă de transport public și o gamă variată de facilități în apropiere.

Transportul public din zona noastră este foarte bine dezvoltat, cu linii de autobuz RATB care circulă pe diverse rute, inclusiv pe soseaua Berceni, strada Ion Iriceanu, Bulevardul Metalurgiei și soseaua Oltenitei. Acestea asigură legături rapide și convenabile către alte zone ale orașului, facilitând accesul la toate punctele de interes.

În plus, beneficiem de proximitatea față de importante centre comerciale și piețe agroalimentare, cum ar fi Metro, Auchan, Jumbo, Lidl, Carrefour și Grand Arena, precum și piețele agroalimentare Aparatorii Patriei și Berceni. De asemenea, în apropiere puteți găsi Mega Image, Profi, Penny Market și complexul comercial La Strada.

În ceea ce privește educația, zona noastră oferă o varietate de opțiuni pentru toate gradele, inclusiv grădinițe cu program prelungit și școli precum Gradinita cu program prelungit "Prietenii Mei", Gradinita Maria Natalia, Gradinita Rose Garden Kids, Scoala Gimnaziala General Eremia Grigorescu, Scoala Gimnaziala Ion Badescu, Colegiul Tehnic Miron Nicolescu, Liceul Tehnologic Dacia, Liceul Teoretic Radu Popescu și Universitatea Spiru Haret.

Pentru o masă delicioasă sau o seară relaxantă în oraș, puteți alege dintre o varietate de restaurante, pizzerii și locuri de petrecere a timpului liber, cum ar fi 4Friends, Mandaloo, Terasa din Livada, Tratoria Pizza Italia, La Paraul Rece, Jerry's Pizza, Pizza Hut Delivery, Domino's Pizza și Cofetaria Harissa.

În plus, în apropiere găsim o multitudine de spitale, clinici private sau farmacii, dintre care enumerăm: Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni, Spitalul Clinic Sfântul Ioan, Spitalul de Boli Cronice Sfântul Luca, Clinica Dr. Filip, Policlinica Medica Popești, Farmaciile Dona și Apollo.

Cu toate aceste facilități și servicii la îndemână, veți aprecia cu siguranță comoditatea și accesibilitatea vieții la Top Class Residence.