Despre noi

Top Class Residence, este unul dintre cele mai exclusiviste ansambluri imobiliare din Zona de Sud a Bucureștiului.

Situat într-o locație privilegiată, în imediata apropiere a stației de metrou Berceni (M2), ansamblul Top Class Residence  redefinește standardele de confort, lux și accesibilitate în domeniul rezidențial.

Despre Ansamblul Imobiliar

Corpul C5 al Top Class Residence reprezintă al șaptelea proiect imobiliar sub brand-ul Top Class Residence și este un exemplu al perfecțiunii în design și funcționalitate. Cu un regim de înălțime S+P+6E, acesta oferă un total de 56 de unități locative, fiecare cu caracteristici distincte și finisaje premium.

Tipuri de apartamente in Top Class Residence

Ansamblul Top Class Residence vă întâmpină cu o varietate impresionantă de opțiuni locative, de la garsoniere spațioase până la apartamente cu două și 3 camere, fiecare proiectat pentru a vă satisface nevoile și preferințele individuale. Garsonierele sunt disponibile în două tipuri distincte, iar apartamentele cu două camere vă impresionează prin generozitatea spațiului și eleganța designului interior.

Comoditate și Conectivitate

Localizat la doar câțiva pași distanță de stația de metrou Berceni, (aproximativ 300 de metri) și la aproximativ 1 km de stația Dimitrie Leonida, Top Class Residence vă oferă acces rapid și facil către mijloacele de transport în comun, facilitând accesul rapid către orice destinație din oraș.

Facilități Premium

Toate unitățile locative beneficiază de facilități premium, inclusiv uși metalice antiefracție, ferestre PVC cu geam termopan pentru izolație termică și fonică, centrală termică proprie și obiecte sanitare montate în băi. De asemenea, Top Class Residence vă oferă posibilitatea de a vă personaliza locuința, alegând materialele de finisaj interior, de la gresie și faianță până la parchet și uși de interior, de la furnizori de încredere.

O Comunitate Pentru Viața de Zi cu Zi

Cu o varietate de facilități în apropiere, inclusiv centre comerciale, piețe agroalimentare, unități de învățământ, restaurante și unități medicale, Top Class Residence este locul perfect pentru o viață activă și convenabilă.

Top Class Residence nu este doar un ansamblu imobiliar, aici ești parte dintr-o comunitate vie și sofisticată, gândită să îți ofere un stil de viață luxos și confortabil.. Experimentați eleganța și rafinamentul la Top Class Residence, unde fiecare detaliu este pus în valoare pentru a vă oferi o experiență de locuire de neuitat.