Finisajele în Top Class Residence

Descoperă Finisajele Premium la Top Class RESIDENCE

La Top Class Residence, ne mândrim cu atenția noastră la detalii și cu calitatea superioară a finisajelor pe care le oferim. Fiecare aspect al locuințelor noastre este conceput pentru a oferi un stil de viață luxos și rafinat. Iată ce puteți aștepta să gășiți în locuințele noastre:

Uși antiefracție și de interior de înaltă calitate

Pentru siguranța și intimitatea dumneavoastră, folosim uși antiefracție la intrare și uși de interior de cea mai bună calitate, alese cu grijă pentru a completa designul și funcționalitatea fiecărei locuințe.

Ferestre PVC cu geam termopan

Beneficiați de izolație termică și fonică superioară cu ferestrele noastre PVC cu geam termopan cu 5 camere, profil Rehau E 70, feronerie MACO, geam Saint-Gobain care permit luminii naturale să pătrundă în încăpere și să creeze un ambient plăcut și confortabil.

Centrală termică proprie și calorifere metalice

Asigurați-vă că veți avea mereu confort termic indiferent de sezon, datorită centralei termice proprii și a caloriferelor metalice de înaltă calitate, care vă vor menține locuința la temperatură optimă.

Obiecte sanitare premium în băi

Bucurați-vă de confort și eleganță în băi, datorită obiectelor sanitare montate premium, care adaugă un plus de rafinament și funcționalitate fiecărei locuințe, de instalatii electrice ce au prevazute prize, intrerupatoare si ventilatoare pentru bai.

Materiale de finisaj interior selecționate cu grijă

Vă oferim posibilitatea de a vă personaliza locuința, alegând materialele de finisaj interior, inclusiv gresie, faianță, parchet și uși de interior, de la furnizori de încredere, pentru a vă crea un spațiu unic și plin de stil.

Contactați-ne pentru a afla mai mult

Pentru mai multe informații despre finisajele premium disponibile la Top Class Residence, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți locuința perfectă care să se potrivească stilului și necesităților dumneavoastră.